Strict Standards: Static function ColibriWP\Theme\Core\ComponentBase::getOptions() should not be abstract in /var/www/vhosts/energie-afgesloten.nl/httpdocs/wp-content/themes/colibri-wp/inc/src/Core/ComponentBase.php on line 97

Veel vragen die mensen hebben wanneer hun energie afgesloten dreigt te worden hebben betrekking op de abakadabra-taalgebruik waarin energiemaatschappijen hun brieven schrijven. Termen die voor sommige mensen nieuw zijn en alleen maar meer verwarring veroorzaken. Puur om de begripsvorming wat sneller te laten verlopen, hebben we deze moeilijke termen in onze begrippenlijst opgenomen. Neem direct een kijkje in onze begrippenlijst.

Indien jij hulp nodig hebt met jouw brieven, of jii wilt een afsluiting voorkomen, kun je gratis advies vragen via ons contactformulier

Categories:

Tags:

Comments are closed

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Naar contactpagina